De creatieve avonturen van een Wolvrouw (meestal) en een Houtman (zo nu en dan)

.


maandag 9 januari 2012

Uitslag van het Weggevertje

Ja, ja, nu gaat ze los. Een Blog, een Weggevertje en dan ook nog eens een Random Generator, om maar vooral te voorkomen dat jullie denken dat ik smokkel. Ik heb er nog even aan gedacht ouderwets lootjes in de hoed te doen, maar ik had geen hoed en in een lege slabak was het wat...magertjes.


Dus toch maar een echte Random Number Generator, ik wist tot voor kort niet dat ze bestonden.

Ik weet vanuit het grijze verleden, toen ik nog naar programma's als Idols keek, dat je de bekendmaking van de winnaar moet uitstellen tot iedereen er met kromme tenen van geirriteerdheid bijzit.
Ga ik ook doen, leuk.

Ik heb na Idols 2, nooit meer gekeken trouwens. Mijn Idool was Boris en die wissel je daarna niet zomaar in voor een volgende. Ben ik erg principieel in.

.
Idolaat was ik van hem, ik zat met mijn neus vlak voor de buis. Met mijn Houtman zuchtend op de bank. Niet dat die zich ook maar enigszins bedreigd voelde. Hij had al een oud-engelse snob (Mr. Darcy in Pride and Prejudice) en een elf (Legolas in Lord of the Rings) voorbij zien gaan. Liefde is ook vooral geduld hebben.Ah, die Legolas! Jullie hebben natuurlijk allemaal de boeken van J.R.R. Tolkien gelezen (voor de ongelooflijke mogelijkheid dat iemand onder jullie dat niet weet: Tolkien is de schrijver van Lord of the Rings (rond 1930) en alle boeken daaromheen)! Zonder twijfel de beste boeken die ooit door iemand geschreven zijn. En ga daar nou niet over in discussie, heeft geen zin. Er zijn weinig dingen in het leven waar ik echt helemaal zeker van ben (daar kunnen we nog heel wat blogjes mee vullen), maar dit is er één van.


En zeg niet dat je de film al gezien hebt en daarom het boek niet meer hoeft te lezen, dat is als het afslaan van een diner bij Jonnie Boer in Zwolle omdat je al eens een zak patat gegeten hebt.

Zijn jullie er nog? Al kromme tenen?
Laat ik dan maar gauw eens proberen of ik die Generator hier wel plaatsen kan, dan kan de pret beginnen. Misschien lukt het niet eens, dan moet Houtman toch maar een lootje trekken.
Eens zien:


Nummer drie, dat ben jij, Carolien! Ik stuur jou vandaag nog het Chinese pakketje op, ik wens je er heel veel plezier mee!
En voor de lieve rest, jullie weten het, it is the thought that counts. En wat hebben we aan jullie gedacht!

Naschrift: ik zie dat hij variabel blijft, onze Random Generator, jakkes. Nou, sorry lieve dames, jullie moeten me nu maar blind vertrouwen.
En volgende keer neem ik toch maar een slabak. Die blijft tenminste staan waar hij staat als je even wegloopt.

5 opmerkingen:

 1. Haha, ook echt weer een Kyra blogje! Maar, ik moet je toch tegenspreken hoor: die boeken zijn niet om door te komen. De film vond ik wél goed te doen hihi.
  En ja, Mister Darcy, zucht, zwijmel.
  Jammer dat ik niet gewonnen heb, maar Carolien: ik gun het je van harte! Gefeliciteerd ermee en ik weet zeker dat je er wat moois van gaat maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja met kromme tenen heb ik je blogje gelezen! Super leuk, ik ben helemaal blij!! Ik heb vanaf volgende week 2x per week zeeën van tijd want dat gaat Sophie ook naar de peuterspeelzaal. Dus iets moois maken dat gaat zeker lukken. O en Kyra, stuur je mr. Darcy ook mee in het pakketje? Ik betaal de portokosten. En de boeken, heerlijk! Beter/fijner dan de film, maar dat gaat wel vaker op vind ik. Al is de BBC serie van P&P erg leuk, het boek heb ik al een paar keer verslonden, terwijl ik normaal niet zo'n romantisch type ben. Maar goed, bedankt Kyra! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh wat een leuk blogje! Jij zou eens wat vaker blogjes moeten schrijven! Word ik helemaal blij van. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, wat Nicolle al zegt, je wordt inderdaad helemaal blij van jouw blogjes!! Ik zit weer met een grijns op mijn gezicht te lezen, heerlijk!! En wel gefeliciteerd Carolien!!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen