De creatieve avonturen van een Wolvrouw (meestal) en een Houtman (zo nu en dan)

.


vrijdag 10 februari 2017

Het Eexterhouthuis

De huizenprijzen stijgen, ik weet niet of dat een goed teken is maar we gaan blijkbaar weer massaal op zoek naar het Ideale Huis.
Omdat niet iedereen zich een verhuizing kan permitteren kwam Diezijner, de leukste winkel van Groningen (hier kan je tot 20 februari nog op ze stemmen!), met het lumineuze idee om een groot poppenhuis door Eexterhout te laten ontwerpen.
Voor al die ouders en kinderen die eigenlijk niets liever willen dan huizen inrichten. Desnoods op de knieën.

Wij van Eexterhout hebben de koppen bij elkaar gestoken. En berg je dan maar.

Het resultaat is het Eexterhouthuis. Een topper van een huis. Een poppenhuis. Maar ook een konijnenhuis (er woont nu een familie Konijn). Een Diezijnerhuis.

Een speelhuis voor iedereen die Diezijner net zo geweldig vindt als wij. Vol met miniatuurversies van ontwerpen die in de winkel te koop zijn. Op de foto's hier zie je Eexterhoutmeubels en Eexterhoutkussens.

Het is een flexibel huis, de kamers zijn verwisselbaar. Een keuken is in een handomdraai een schuur aan de zijkant, waarom niet. Gezinsuitbreiding? Extra laag erop, geen probleem.

Aan de buitenkant is het huis beschilderd met schoolbordenverf, zo kan er iedere keer weer wat nieuws worden getekend. Een bankje, een tuintje met bloemen, een fiets of een muur vol graffiti.

Het Eexterhouthuis in alle seizoenen:

het winterhuis

het lentehuis
het zomerhuis
het herfsthuis

Jeuken je vingers? Kom je spelen? Het huis is te bestellen bij Eexterhout, maar iedere bezoeker van Diezijner mag er zomaar, zonder hypotheekkosten, zonder ophef, zonder reservering zelfs, een hele dag mee spelen. Welkom!

Diezijner, Zwanenstraat 29 in Groningen.


6 opmerkingen:

 1. WOW ! Petje (dakje) af !!!

  (wat jammer dat we (al lang) uit de kleinekinderen zijn ... ;-) ...)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die heb je helemaal niet nodig hoor! Er is hier een winkel in Groningen met poppenhuis spullen, het grootste deel is voor volwassenen ;)

   Verwijderen
 2. Dr. Itua geneest mijn HIV, ik ben al 10 jaar een ARV Consumptie. Ik heb mijn best gedaan totdat ik Dr. Itua tegenkwam op de blogsite. Ik heb hem ge-e-mailen over mijn gegevens over mijn hiv en mijn locatie. Ik heb alles aan hem uitgelegd en hij vertelde me dat er niets is om bang voor te zijn dat hij me zal genezen , hij gaf me garantie, hij vroeg me te betalen voor items, dus als ik genezen ben, zal ik dankbaarheid tonen die ik heb gedaan en een getuigenis geven van zijn helende kruiden is wat ik ga doen voor de rest van jullie die HIV hebben en andere ziekten kunnen het goede werk van Dr. Itua zien. Ik ontving zijn kruidengeneesmiddel via EMS Courier-service die binnen 5 werkdagen bij mijn postkantoor kwam. Dr. Itua is een eerlijke man en ik waardeer hem voor zijn goede werk. Mijn GrandMa heeft gebeld hem om hem te waarderen en de rest van mijn vrienden ook, is een vreugde voor mij dat ik vrij ben van het nemen van pillen en het hebben van die dikke belle is een nachtmerrie. je zult begrijpen waar ik het over heb als je hetzelfde probleem hebt was ik Ik ben vrij en gezond. Bedankt aan Dr. Itua Herbal Center. Ik heb ook zijn agenda dat hij me onlangs stuurde, hij geneest een hele aardige ziekte zoals, kanker, herpes, fibromyalgie, hiv, hepatitis B, lever- / nierinflamatie, epilepsie, onvruchtbaarheid, fibroïde, diabetes, dercum, copd, en ook Ex-minnaar terugbrengen ... Hier zijn contactpersoon .drituaherbalcenter @ gmail.com Of Whats_app-nummer +2348149277967

  BeantwoordenVerwijderen