De creatieve avonturen van een Wolvrouw (meestal) en een Houtman (zo nu en dan)

.


woensdag 30 november 2011

Dutch Swappers Online Adventskalender 2011

.

Grote opwinding!!
Want als er iets in de wereld mij ertoe kan zetten om nog een berichtje op mijn lekker slapende blog te zetten, dan is het natuurlijk dit: een SUPER KADO voor jullie allemaal!
Onze eigen Dutch Swappers Creatieve Adventskalender!
Daar heb je ze weer, die uitroeptekens en die hoofdletters. Maar in dit geval zijn ze het waard. Want iedere dag is er weer iets nieuws te vinden achter die geheimzinnige luikjes. Bovendien is het een goede oefening in geduld, want zo'n vakje gaat pas op de dag zelf open en niet eerder, wàt je ook probeert (dit kan ik melden uit eigen ervaring).
Vandaar lieve lezers, dat ik mij gestort heb in de Copy and Paste Wereld en zowaar dit wonder van creativiteit op mijn blog heb kunnen zetten.
Achter welk deurtje mijn bijdrage staat?
Tja, zoek dat maar lekker zelf uit.
Veel plezier.

(HELAAS, DE DUTCH SWAPPERS ADVENTSKALENDER 2011 IS VERLOPEN, je kunt gelukkig nog steeds de samenvatting van alle bijdragen in boekvorm inzien HIER op Issuu.)2 opmerkingen:

  1. En volger nummer 9 meldt zich. Zojuist vol verbazing en met plezier je stukje over de wereld redden gelezen. Je hebt een roeping gemist. Bloggende stewardessen, die zijn er vast nog niet veel. Spannende verhalen over piloten die je verleid met gevilte bloemenkettingen. Ik vraag je, wil je het niet nog eens proberen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kim, in het volstrektste geheim: ik begin zowaar plezier te krijgen in het bloggen. Heb je gezien hoe ECHT mijn blog is? Met een heuse Flickr diavoorstelling!! Welke stewardess doet mij dat na!

    BeantwoordenVerwijderen