De creatieve avonturen van een Wolvrouw (meestal) en een Houtman (zo nu en dan)

.


maandag 7 februari 2011

Een stiekem blogjeHallo, sssst, net doen of je dit niet leest, het is helemaal niet mijn bedoeling om hier allerlei nieuwtjes en receptjes of foto's van baby's of breiwerkjes te plaatsen, ik ben hier gewoon heeeeel stilletjes een blogje begonnen. Zonder dat iemand het weet.

Nou, misschien dat er één iemand dit ooit zal lezen, één heel erg lieve volger. Mijn enige volger. Ze was al een volger toen er nog geen blog was. Vandaar dat ik dit kleine geheime blogje aan haar opdraag: Nancy!

En zo is er toch opeens ook nog een foto geplaatst. En het viel eigenlijk heel erg mee, zo gedaan. Zou het misschien toch nog wat worden, dat bloggen en ik?
En weet je waarom ik hier nu ben? Waarom ik hier een blog schrijf? Terwijl ik vast van plan was om aan de veilige leeskant te blijven?
Omdat die lastige meiden van Swapbot een Swapbotblog willen maken, daar moeten de swap officers dan iets op schrijven, zodat andere deelnemers aan die swap hun foto's er kunnen gaan downloaden. En ik ben net swap officer gemaakt. Zooo trots! En nu zal ik me toch niet laten kennen...
Zo, dat was weer genoeg voor deze keer. Mocht er een volgende keer zijn... ik zeg dus niet dat er een volgende keer komt, maar als... dan zal ik er eens wat foto's tegenaan gooien. Of een video. Wat zeg ik, een Youtube filmpje kun je dan krijgen. Ik ga helemaal los.
Maar nu nog niet. Dag!10 opmerkingen:

 1. Wow!!! Diepe buiging van respect!!! Wat goed van je!!! En wat ontzettend lief... dank je wel.. Ontzettend leuke foto trouwens!! liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gewoon doorbloggen hoor! Ik wil wel je tweede volger zijn en ik weet zeker dat er meer zullen volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo, en voor de gelegenheid heb je een paar kettinkjes omgedaan? Feestelijke opening van je blog hoor! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik geniet nu al van je schrijfstijl, dus wie weet als er nog eens een stiekeme post komt, dan lees ik die lekker ook meteen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, je kan erg leuk schrijven!! Welkom in de grote boze blog wereld!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat super stoer; je heuse eigen blog! En je schrijft inderdaad heel erg leuk dus hopelijk ga je hier heel vrolijk mee door. Ik volg je in elk geval (volgens mij zijn hier een paar dames 'wereldrecord volgens hebben zonder blog' aan het verbreken)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hou niet van geheimen, maar deze is wel heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke nieuwe blog! :D
  En idd. Nancy is lief! ;)
  Blog ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. volgens mij is dit met 1 post toch al mijn favoriete blog. Ik heb het hele verhaaltje uit gelezen en dat lukt mij anders nooit ( te snel afgeleid )Het voelde een beetje als een verhaaltje voor het slapen gaan, met een spannend einde. Ik wacht dus stiekum toch op post nr 2 want wil weten hoe het verhaaltje verder gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oh en nu zie ik een spelfout die ik niet meer kan veranderen sorry ;)

  BeantwoordenVerwijderen